El grup de gent gran ‘Pas a Pas’ de Reus camina des de Salou a Cambrils
20/06/2012 - Societat
Pas a Pas · Gent gran Reus
El grup de gent gran ‘Pas a Pas’ de Reus camina des de Salou a Cambrils (Cortesia Aj. Salou)
Salou.- Redacció
Una trentena de persones del grup ‘Pas a Pas’ han realitzat avui un recorregut des del monument Jaume I de Salou fins a Cambrils per acomiadar el Programa de senderisme urbà fins la propera temporada . El regidor d’Esports Felip Ortiz ha donat la benvinguda al grup al municipi i els ha encoratjat a realitzar aquesta passejada amb “ànim i bon humor’. El recorregut que ha estat de 8 quilòmetres i han trigat aproximadament 2,5 hores.

El programa comunitari ‘Descobrim Reus Pas a Pas’ és una iniciativa de senderisme urbà que es va iniciar l’any 2004 al barri Sant Josep Obrer de Reus amb el nom ‘Anem a Caminar’. La missió del programa impulsat per les Àrees Bàsiques de Salut de l’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut és promoure que les persones sedentàries adquireixin un estil de vida saludable a través de l’increment de l’activitat física, el coneixement de l’entorn i la promoció de la sociabilitat.
GoogleYahoo! BookmarksLa TafaneraFacebookTwitter
Més |
Comentaris
Tanca
* Camps obligatoris
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones.